Siden bruger cookies. De bruges til statistik i brug af hjemmesiden samt til at udvikle en bruger venlig side. Du kan læse mere om cookies her

ok
kat

Medlemskab / Donation

Hjælp os med at hjælpe kattene, bliv medlem. Det koster kr. 350,- om året at være medlem af Tøstrup Kattehjem & Dyreværn, og kontingent perioden forløber fra 1. juni – 31. maj

Nye medlemmer som ønsker at deltage på den årlige generalforsamling skal senest være indmeldt den 1. april.


Sådan bliver du medlem

Kontakt os på e-mail og tilmeld dig som medlem med oplysninger om dit navn, adresse, mobil nr samt e-mail.


Herefter indbetaler du for medlemskab kr. 350,- til Djursland Bank Kolind Afd.


Reg.nr 7300 Kontonr 113 20 98


Du kan også benytte dig af MobilePay: 95058Når vi har modtaget din indbetaling registrerer vi dig, og du vil ved udgangen af måneden modtage en mail med dit medlemsnummer og et lille nyhedsbrev.

Medlemskontingentet kan ikke trækkes fra i skat, men al yderligere støtte op til kr. 15.000,- årligt er fradragsberettiget.

Bemærk: Hvis du ønsker at benytte dig af dit fradrag, skal du ringe til os eller sende en mail med oplysning om dit navn, adresse og CPR-nummer.Andre donationer

Har du foder, legetøj, tæpper, håndklæder, rengøringsmidler mm som du gerne vil donere til vores internat, er du velkommen til at besøge os i vores åbningstid. (Dog ikke åbnet foder og medicin).


Mange nødstedte katte har brug for hjælp – hjælp os med at hjælpe disse katte. Vi er glade for alle donationer vi får, store som små. Tak for din støtte.


Persondataforordningen den 25.05.2018

Foreningen Tørstrup Kattehjem og Dyreværn skal hermed oplyse at vi opbevarer oplysninger som navn, adr., telefon og mail på vore medlemmer i et krypteret kartotek.
Endvidere har vi oplysninger i et donationskartotek hvor også CPRnr. forefindes. Disse oplysninger bruges til indberetning af skattefradrag og opgives til SKAT.
Alle oplysninger opbevares krypteret og videregives ikke til andre end som omtalt til SKAT.OK Benzinkort

Få et OK Benzinkort og støt Foreningen Tøstrup Kattehjem og Dyreværn hver gang du tanker. Læs mere her, eller kontakt Tøstrup Kattehjem for nærmere info.

ok-støt