Siden bruger cookies. De bruges til statistik i brug af hjemmesiden samt til at udvikle en bruger venlig side. Du kan læse mere om cookies her

ok

Internatets indretning

Ejendommen Sjørupgårdvej 15 i Tøstrup er stedet hvor vores internat har til huse, og det er også her internatets leder Mariann Betzer-Poulsen bor sammen med sin mand Hans Jørgen Betzer-Poulsen. De to har bygget stedet om så internatet i dag rummer 1500 kvm til dyrene.

I en 400 kvm stor hal med gulvvarme, går de voksne afhentningsklare katte sammen. Her er 8 meter til loftet og mange forskellige lege, gemme, klatre og sove muligheder. I sammenhæng er 380 kvm overdækket udendørsområde, som lukkes om natten, men kattene kan stadig komme derud igennem deres kattelemme.

Internatet rummer også en afdeling med 12 mødre stuer, hvor kattemødre bor med deres killinger. Også herfra er der udgang til et overdækket udendørsområde.

Desuden forefindes et karantæneområde samt et behandlingsrum til brug for dyrlægen. De fine faciliteter med de mange kvadratmeter gør, at Tøstrup Kattehjem og Dyreværn er godkendt til at huse op til 400 katte.

stor_stue

Hos Tøstrup Kattehjem er kattene fritgående med masser af plads, både inden- og udendørs.

Tag på en guidet tour hos Tøstrup Kattehjem – (Video cirka 20 min)