Siden bruger cookies. De bruges til statistik i brug af hjemmesiden samt til at udvikle en bruger venlig side. Du kan læse mere om cookies her

ok
katkat

Vores historie

Tøstrup Kattehjem & Dyreværn er et selvstændigt og privatfinansieret dyreinternat. Vi bor i dejlige omgivelser i Tøstrup midt på Djursland.

Vi hjælper nødstedte og herreløse katte, men også hunde, kaniner, marsvin og lignende mindre kæledyr kan få hjælp fra os. Vi finder nye hjem til dyrene som indtil da bor hos os på internatet. Inden kattene forlader internatet er de alle blevet dyrlægetjekket, vaccineret, neutraliseret og øremærket.

Internatets leder

Internatets leder er Mariann Betzer-Poulsen. Mariann har altid elsket dyr. Hun var igennem ni år internats leder, på først Ørsted Kattehjem og siden 2009 på Tøstrup Kattehjem, som blev drevet som internater under Dyrenes Beskyttelse. Men Mariann havde et ønske om at få mere indflydelse på, hvilke nødstedte dyr der skulle hjælpes og hvordan, så i 2015 ophørte samarbejdet med Dyrenes Beskyttelse, og Tøstrup Kattehjem & Dyreværn blev et selvstændigt og privatfinansieret dyreinternat.

Medarbejdere

Vi er så heldige at rigtig mange frivillige dyrevenner hjælper til her på internatet. Men da dyrene skal passes hver dag kan vi ikke kun basere pasningen på frivillig hjælp. Derfor har vi også fastansatte og timelønnede medarbejdere som sørger for at dyrene får den pasning og pleje de har brug for.

Økonomi og støtte

Ligesom andre dyreværnsforeninger, drives også Tøstrup Kattehjem for private donationer, samt nogle få fonde og legater. For at internatet kan fortsætte sit arbejde til gavn for dyrene, er det alt afgørende fortsat at hverve nye medlemmer og støtter. Markedsføring og administration er dyrt, så hvor andre måske ringer eller skriver rundt, går på tv og lignende, benytter vi os udelukkende af det middel vi har, nemlig facebook. Det er et ønske om at flest mulige penge skal gå direkte til dyrene, og ikke til store telefonregninger, frimærker og tv reklamer.

Vi er fantastisk glade for den store opbakning vi får fra privatpersoner, der tegner et medlemskab hos os og for de erhvervsvirksomheder og fonde, der på den ene eller anden måde støtter vores ihærdige arbejde med dyrene. Alligevel kan det ofte være svært at få et dyreinternat til at balancere økonomisk, og derfor håber vi at endnu flere vil tegne et medlemskab, eller på anden måde vil støtte vores dyr. I 2016 modtog vi 1968 katte (en stigning fra 1230 året før) og i 2017 forventer vi at modtage omkring 1200-1300 katte.

Sådan kan du støtte dyrene fra Tøstrup Kattehjem & Dyreværn, klik her

Mariann Betzer-Poulsen

”Jeg vil gøre noget for kattene. Det er desværre det tamdyr, som bliver behandlet dårligst af menneskene”

Mariann Betzer-Poulsen, Internatsleder