Siden bruger cookies. De bruges til statistik i brug af hjemmesiden samt til at udvikle en bruger venlig side. Du kan læse mere om cookies her

ok
katkat

Bliv frivillig

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for alle vores dejlige katte? Så bliv plejefamilie eller katte-klapper.

Plejefamilie

I killingesæsonen er der ekstra travlt på internatet, både pladsmæssigt og tidsmæssigt. Derfor er det en kæmpe hjælp for os at have vores plejefamilier. Som plejefamilie får man en missemor med killinger hjem at bo hos sig. Man skal kunne tilbyde et roligt hjem og have tid til at socialisere killingerne. Jo bedre opvækst killingerne har fået des mere harmoniske katte bliver de til deres kommende hjem.

Som plejefamilie skal du bo i fornuftig afstand fra internatet, og du skal være indstillet på at køre til internatet en gang eller to imens missemor bor hos dig. Killingerne skal vaccineres 2 gange i løbet af de første uger. Alt efter deres alder når de kommer i pleje, skal du påregne 2 køreture.

Som plejefamilie skal du,

  • Være dit ansvar bevidst
  • Have et værelse hvor missemor kan være i fred med sine killinger
  • Have tiden til at passe, pleje og socialisere
  • Være forberedt på en del rengøring af skåle, kattebakke ect
  • Have erfaring og kendskab til katte

Internatet udleverer alt udstyr, kattebakke, kattegrus, foder, kurve, håndklæder, legetøj mv

Hvis det er noget du har lyst til så ring og få en snak. Det er altid en dejlig oplevelse at se missemor og de små lege og tumle – og du giver samtidigt den lille kattefamilie en ny chance for en god opvækst.

Ring gerne på tlf nr. 8648 0020

Katteklapper

På Tøstrup Kattehjem har vi i alt 16 katte-klappere i alderen fra 15 til 84 år. Katte-klapperne opfylder en meget vigtig opgave. Killingerne skal lære at omgås mennesker, og personalet har ikke altid lige meget tid til at klappe og kæle med alle vores katte. Derfor er vores katte-klappere guld værd og os.

En frivillig

84 årige Ellen Kruse besøger kattene i Tøstrup mindst en gang om ugen.