Siden bruger cookies. De bruges til statistik i brug af hjemmesiden samt til at udvikle en bruger venlig side. Du kan læse mere om cookies her

ok

Formidling

På Tøstrup Kattehjem møder vi mange kærlige familier, der finder deres nye kæledyr hos os. Alle katte har hver deres personlighed, og det er vigtigt for os at det bliver det helt rigtige match for såvel familien som for katten. Nogle ønsker sig en lille legesyg killing, andre ønsker at springe killingestadiet over, og vælger derfor en voksen og måske lidt mere rolig kat. På den måde bliver der nye hjem til alle vores katte.


Skal I have et nyt kæledyr

I kan møde vores katte i vores åbningstid som er:

Alle ugens dage – mellem kl 14:00 og 16:00.

Vi har ikke lagt billeder ud af vores katte, da det hele tiden sker at nogen rejser og andre kommer til. Til gengæld fortæller vi løbende om kattene som bor hos os, i ord og billeder på facebook. Desuden præsenteres nogle af kattene på en separat facebookside ”Katte til formidling fra Tøstrup” Læs mere her.

Sæt god tid af til at besøge kattene, iagttag kattene, snak og leg med dem. På den måde finder I jeres rette nye familiemedlem. Ofte ser vi faktisk at det er katten som vælger sin familie.

Kig ud til os – vi har altid mange søde, sjove og smukke katte klar til nyt hjem.

Alle vores katte/killinger er dyrlægetjekket, neutraliseret, øremærket og vaccineret. Og alle har fået orme- og loppekur.

  • Ved afhentning af katten betaler du kr. 950,-
  • Der medfølger foder til ca 1 uges forbrug.
  • En lille mappe med alle kattens papirer og dokumentationer medfølger
  • Registrering i Det Dansk Katteregister koster + kr. 125,-

Andre dyr:

Hunde/hvalpe kr. 3.200,- inkl chip og vaccinering samt registrering

Kanin/marsvin kr. 400,- inkl sundhedstjek samt foder til ca 1 uges forbrug

Andre dyr - Forhør nærmere!

pige med kat  i haven pige med kat